Modalitati de livrare

Dupa inregistrarea comenzii pe site, poti alege intre optiunile de livrare de mai jos.

Livrare logistica proprie

 

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei in Bucuresti sau in zonele limitrofe.

Livrare prin curier

Pentru comenzile receptionate din afara Bucurestiului sau zonelor limitrofe, livrarea comenzii se va face cu ajutorul Fan Courier, plata transportului urmand a fi suportata de client.

 

Livrare in aceeasi zi

 

Daca inregistrezi comanda de luni pana vineri pana in ora 14:00 si vrei sa facem livrarea in Bucuresti, poti opta sa primesti produsele in aceeasi zi. Pentru asta, cand inregistrezi comanda trebuie sa mentionezi in detalii suplimentare cu “livrare azi”.

Poti beneficia de acest serviciu daca alegi sa platesti ramburs, online cu cardul sau prin iTransfer. Daca platesti cu cardul sau prin iTransfer, plata trebuie sa se inregistreze ca sa iti putem livra comanda in aceeasi zi.

In cazul in care nu este posibil livrarea in aceeasi zi, o sa optam pentru ajustarea livrarii comenzii in functie de programul disponibil al clientului, aceste cazuri in care nu se poate livra in aceeasi zi cum ar fi urmatoarele: produsul nu este in stoc si este livrabil in 1-2 zile, programul nostru de livrare este incarcat.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, itransfer, etc) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:

– Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate

– Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire din partea firmei.