Returul produselor cumparate de pe site-ul www.instaltherm.ro este la fel de simplu precum si achizitionarea acestora. Daca in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat produsul de catre curier sau de colegii nostri, produsele pot fi returnate fara batai de cap.

Cum returnezi produsele vandute de Instal Therm

 

Returul produselor Instal Therm in cativa pasi:
1.    Returnarea se poate face in cadrul magazinului nostru din Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 16, Complex Comercial Doraly, Pavilion P6, Stand 194, Afumati, Ilfov;

2.    Returnarea se mai poate face si prin curier, inainte de acest proces este necesara consultarea cu colegii nostril pentru a verifica indeplinirea conditiilor asupra produsului returnat.

 

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

 

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Poti returna produsele in termen de 14  zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica.

 

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14  zile de la data livrarii.

 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Blank Form (#3)