Magazinul online www.instaltherm.ro este proprietatea S.C. Instal Therm Trading S.R.L. cu sediul in Sos. Pantelimon, nr. 10-12, Bloc Turn, et. 4, sector 2, Bucuresti, avand codul unic de inregistrare RO15669527 .

Pentru utilizarea acestui portal este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate.

Continutul tuturor paginilor portalului www.instaltherm.ro sunt proprietatea S.C. Instal Therm Trading S.R.L.

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

S.C. Instal Therm Trading S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Continutul site-ului www.instaltherm.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea Instal Therm Trading SRL si a furnizorilor sai, folosirea fara acordul scris al Instal Therm Trading SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Instal Therm Trading SRL nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia.
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil.

S.C. Instal Therm Trading SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate, din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.
Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

S.C. Instal Therm Trading SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

S.C. Instal Therm Trading SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul www.instaltherm.ro.

Comenzile primate care indeplinesc intocmai promotiile in curs trebuie sa indeplineasca toate conditiile oferite.

S.C. Instal Therm Trading SRL livreaza produsele in toata tara, comenzile se confirma inainte de onorarea lor prin contactarea clientului.
S.C. Instal Therm Trading SRL isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de S.C. Instal Therm Trading SRL.
Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. S.C. Instal Therm Trading SRL isi rezerva dreptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.
Dovada platii trebuie transmisa catre S.C. Instal Therm Trading SRL prin intermediul e-mailului la urmatoarea adresa: vanzari@instaltherm.ro. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii.
Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare.

Garantia produselor comericializate de www.instaltherm.ro sunt in conformitate cu legea in vigoare, astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau al furnizorului.

S.C. Instal Therm Trading SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client(utilizator).

Drepturi de autor/Copyright

S.C. Instal Therm Trading SRL este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.instaltherm.ro , respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site.
Astfel orice tentativa de copiere a continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.

 

Garantiile produselor

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.instaltherm.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului care trebuie sa fie minim legislatia in vigoare. Pierderea certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.

Stergerea etichetei care contine (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Conditiile de garantie sunt mentionate in certificatul de garantie al produsului.

Termeni de confidentialitate

Accesarea site-ului www.instaltherm.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. Instal Therm Trading SRL.
Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii.
Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.

Site-ul www.instaltherm.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pretul si disponibilitatea produselor

Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Pentru anumite produse S.C. Instal Therm Trading SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans.
In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se va face prin logistica proprie sau prin curier specializat in transport.

Produsele livrate de S.C. Instal Therm Trading SRL  sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal (in cazul platii efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier)

Denuntarea unilaterala a contractului

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.
Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Daca produsul prezinta un defect ce face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 10 zile lucratoare.
In acest caz vanzatorul trebuie sa aduca produsul la conformitate in 15 zile, conform legii 449/2003.
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Returnarea produselor

Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile de la receptia acestora conform legii aflate in vigoare.

Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conditii de retur:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
– in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
– sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
– fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.

Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
Daca aveti probleme sau nu sunteti multumit de produsele achizitionate va rugam sa ne contacteti in cel mai scurt timp.