1.Cum va contactez?

 

Email:

Echipa noastra astepta sa te ajute in legatura cu intrebarile sau nelamuririle tale. Raspundem la email-urile primite si incercam sa fim cat mai rapizi cu putinta.

 Telefon:

Poti sa ne suni si te vom ajuta cu privire la toate intrebarile si nelamuririle tale. Comenzile se fac foarte usor prin telefon, asa incat nu ezita sa ne suni. Numarul gratuit de telefon este 0732.33.46.46. Ne poti contacta de Luni pana Duminica in intervalul 09:00 -18:00. Putem sa-ti oferim cele mai prompte si utile raspunsuri despre produse, marci, publicatii sau intrebari frecvente via telefon. Comanzi foarte usor si nu trebuie sa scrii nimic la calculator.

 2.Cum cumpar?

Produsele pot fi achizitionate prin intermediul site-ului sau prin comanda telefonica.

3. In cazul in care am pierdut bonul fiscal/factura se poate emite un duplicat?

Da, se poate emite un duplicat in baza unui act de identitate sau datele de identificare in cazul persoanelor juridice.

4. Se poate plati cu cardul sau numai cash?

Plata produselor se poate face cash dar si prin plata cu cardul, deasemenea se poate plati si in rate (vezi sectiunea Plata cu cardul)

5. Care este timpul maxim in care se poate livra comanda.

In cazul in care produsul este pe stoc, comanda va fi onorata prin curier daca livrarea se face inafara Bucurestiului sau zonei limitrofe si timpul de livrare este de 24h sau daca livrarea se face in Bucuresti timpul este scurt, aceasta facandu-se in aceeasi zi (in functie de ora primirii comenzii)

 6.Se poate deschide produsul in prezenta curierului?

Desigur, trebuie sa ne solicitati acest lucru si vom transmite mai departe catre FanCourier prin intermediul AWB-ului.

 7.In cazul in care produsele nu sunt in stoc, care este timpul de livrare?

In cazul in care produsele din comanda dvs nu sunt pe stoc, timpul de livrare vom incerca sa il diminuam, astfel prioritizam comanda dvs si incercam ca in termen de 48h comanda sa fie onorata.

 8.Cum pot sa dau like la pagina de Facebook?

Simplu, click aici.

 9.Pot sa imi anulez comanda?

Daca doresti sa schimbi sau sa anulezi o comanda te rugam sa ne contactezi telefonic 0732.33.46.46 sau sa ne trimiti un email si iti vom schimba comanda sau o vom anula. Trebuie sa stii ca in cazul in care produsul a parasit deja depozitul nostru, nu mai putem sa-ti schimbam comanda ci doar sa o anulam. Cu toate acestea, comanda poate fi refacuta ulterior.