Furtunul gradina este un element esential in magazia oricarui gospodar care isi respecta gradina, florile si plantatiile sale de tot felul.

Furtun gradina de apa este adesea folosit in perioadele secetoase ale anului dar si pentru irigarea din abundenta pentru anumite plantatii realizate. Calitatea furtunului de apa este data de rezistenta acestuia in timp, presiunea de lucru, materialul din care este conceput, proprietatile furtunului.

In categoria ce urmeaza dorim sa va prezentam cateva tipuri de furtun gradina utilizat de oameni dar care au anumite particularitati cum ar fi: furtun apa transparent este cel mai cunoscut datorita faptului ca este foarte maleabil si nu se cuteaza, insa rezistenta acestuia nu este asa de mare fata de furtunul de gradina cu insertie. Presiunea de lucru nu trebuie sa fie ridicata pentru a putea cataloga un furtun de apa ca fiind de calitate deoarece presiune de pe instalatie este de 2-3 bar maxim.

Rezistenta UV a furtunului de apa cu insertie este data prin introducerea de granule anti-UV in compozitia materiei din care este realizat.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati si sa analizati fiecare din subcategoriile aferente.

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate